V podjetju se zavedamo pomena intelektualnega kapitala v ljudeh. Ključ v zapolnjevanju vrzeli do znanja je v nenehnem učenju in usposabljanju. V naši ponudbi je znanje ovito v celostne rešitve s področja energetike in avtomatizacije zgradb in sistemov. Podjetje odlikuje visoko izobražen, interdisciplinaren ter mlad team.

 

Zadovoljevanje strank na visokem nivoju in ohranjanje pozitivne klime med zaposlenimi sta ključna dejavnika pri zagotavljanju uspešnega poslovanja in ustvarjanja konkurenčne prednosti.

 

 

Vizitka

Naziv: Legada d.o.o.
Naslov: Ulica 15. Maja 2
Pošta: 6000
Kraj: Koper
Telefon: 0590 54 402
Telefax: 0590 54 401
E pošta: info@legada.com
Skype ime: legada
ID za DDV: SI82648824
Matična številka: 1924761
Transakcijski račun: 10100-0037950372 pri Banki Intesa Sanpaolo
Leto ustanovitve: 2004

 

Vizija in poslanstvo

Vizija

Z visoko kakovostnimi storitvami in opremo želimo postati prvi ponudnik celovitih rešitev na področju avtomatizacije in varčevanja z energijo na objektih v regiji in širše ob preseganju povprečnega panožnega donosa.

Poslanstvo

Ustvarjamo izvirne, tehnično dovršene, vrhunsko oblikovane ter uporabnikom in okolju prijazne celostne rešitve inteligentnih inštalacij vseh vrst objektov. Osredotočeni smo v zmanjševanje porabe energije, povečevanje ugodja in udobja v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Zavedamo se, da sveta ne moremo sami ohraniti ali ga celo izboljšati. Želimo pa, da s svojim delovanjem dodamo svoj kamenček k ohranjanju in izboljšanju okolja za naše zanamce.

Dom je tam, kjer nam je toplo.