Poleg izvedbe celotnih sistemov na ključ, od zasnove sistema do šolanja uporabnikov in predaje sistema vam ponujamo tudi posamezne storitve, ki jih bo strokovno in kvalitetno opravila naša ekipa inženirjev in monterjev.

 

Svetovanje

Skupaj z vami bomo določili optimalni sistem, ki bo usklajen z vašimi željami, karakteristikami objekta in mikroklime lokacije, kjer bo sistem vgrajen.

 

Projektiranje

Izdelujemo IDZ, PGD, PZI, PID in POV projekte vseh tipov električnih in strojnih inštalacij.

 

Elektroinštalacije

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, tako v industriji kot na področju zgradb izvajamo vse tipe elektroinštalacij. Naša prednost pred konkurenco so izkušnje iz naprednih elektroinštalacij oz. tistih elektroinštalacij pri katerih veliki večini elektroinštalaterjev zmanjka znanja. Seveda so nam te bogate izkušnje v pomoč, da vam znamo kvalitetno izvesti tudi enostavne - klasične inštalacije.

 

Tehnična podpora

Naša služba tehnične podpore za področje inteligentnih inštalacij vam je na voljo vsak delavnik, od 9.00h do 16.00h, na telefonski številki +386 40 170 161.

 

Servis

Nudimo kvaliteten servis za vso opremo iz našega prodajnega programa z hitrim odzivnim časom. Pokličite na tel. +386 40 170 161.

 

Vzdrževanje

Skrbimo za izvedbo vzdrževalnih del naprav v stavbi. Vzdrževanje zajema instalacijska dela (elektro, strojna), manjša gradbena in zaključna obrtniška dela. Vzdrževalna dela vključujejo tudi servise in periodične preglede raznih skupnih naprav.