Obiščite nas na sejmu TechExpo v Celju

Na mednarodnem tehnološkem sejmu TecgExpo v Celju se predstavlja tudi naše podjetje. Sejem traja od 18.-21. aprila 2018.

Najdete nas v hali L, razstavni prostor št. 18, hala kjer so prisotna sorodna podjetja iz energetike in avtomatike. Razstavljali in predstavili vam bomo svoje uspešno izvedene projekte in opremo, ki ji zaupamo.

Preberi več

Ste že pipravljeni na Industrijski IoT (IIoT) ?

Industrija se spreminja. Vse bolj postaja digitalna in povezana. Četrta industrijska revolucija se je začela. Prinaša nam določena tveganja in številne možnosti. Internet of Things (IoT) se je dotaknil industrijskega sveta in nastal je "Industrial Internet of Things" (IIoT).

Preberi več

CASA BEL MORETTO

Starejši hotel Barbara, ki je spadal kot del hotelske verige Remisens Premium, se je v letu 2017 v popolnosti prenovil. Ob prenovi so mu lastniki spremenili ime, in se imenje Casa Bel Moretto, Depandansa. Razpolaga s 71 prostornimi sobami in kopalnicami, ki ustvarjajo občutek vrhunskega udobja, pri čemer se preprostost in decentnost kombinirata s šarmom komforta in sproščenosti.

Preberi več

HOTEL CLIFF

Družbi Belveder Hotels je uspešno zaključila investicijo v izgradnjo povsem novega hotela, ki so ga postavili na odlični lokaciji nad Izolo. Ker je postavljen nad klifom, so ga lastniki tudi tako poimenovali, Hotel Cliff, ki šteje 16 Deluxe sob, eno Suito ter en Exclusive Apartma.

Preberi več

HOTEL METROPOL

Da je skrb za gosta in udobja ključnega pomena, se zavedajo v tudi hotelski verigi Remisens Premium, zato nenehno posodabljajo svoje nastanitvene kapacitete. V letošnjem letu so v svojem Hotelu Metropol v Portorožu, prenovili del sobne opreme in celotno restavracijo.

Preberi več

ŠKOCJANSKI ZATOK – Center za opazovalce

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, ki upravlja z naravnim rezervatom Škocjanski zatok, je v preteklem letu zaključilo investicijo v gradnjo objektov v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok. Cilj investicije je bila ureditev in delovanje za javnost odprtega naravnega rezervata, s čimer se obiskovalcem omogoča spoznavanje in doživljanje narave ter izobraževanje.

Preberi več

Hotel Slovenija

Hotelska veriga Lifeclass vsakoletno vlaga v prenovo svojih hotelskih zmoglivosti. V letu 2016 so tako v Portorožu, popolno prenovili Hotel Slovenija, ki je tako dobil še eno zvezdico, tako da jih zdaj ima že pet. Naše podjetje je sodelovalo pri zasnovi centralno nadzornega sistema za upravljanje sistemo ogrevanja, hlajenja in prezračevanja.

Preberi več

Remisens Premium Roža

Hotelska veriga Remisens Premium, ki deluje predvsem na hrvaškem (21 hotelov) je hkrati tudi lastnica štirih hotelov v Sloveniji. Kot dobri gospodarji so se letos odločili enega izmed portoroških hotelov temeljito prenoviti, to je Hotel Roža, ki je po prenovi bogatejši za eno zvezdico, sedaj jih ima tako 4* in se je preimenoval v "Remisens Premium Roža".

Preberi več