Akcija ANTI LOCKDOWN

Med tem, ko mora zaradi zdravstvene situacije večina trgovin zapreti vrata, smo v Legadi do 8.1.2021 na stežaj odprli vrata skladišča.

MOXA EDS-205 za neverjetnih 42€

Ceno 65 € smo znižali na 42 €.

 

Ceno smo znižali tudi nekaterim drugim modelom MOXA.

 

Na celotno paleto Avior krmilnikov – 25%

Avior WiFi (nap. 230VAC, 24VDC) …………………… 156,00 €   117,00 €

Avior WiFi + 2G (nap.  230VAC, 24VDC) ………… 214,40 € 160,80 €

Avior WiFi + 4G (nap.  230VAC, 24VDC) ………… 262,40 €  196,80 € 

Ne odlašajte, še danes povprašajte za ponudbo na marko.bergles@legada.com

Razstavljamo na IFAM 2020 v Ljubljani

Obiščite nas na sejmu IFAM od 11. do 13. februarja na Gospodarskem razstavišču v hali C.

Naš razstavni prostor bo v hali C – Intronika, kjer vam bomo predstavili opremo Moxa, Robustel, MB_Connect in Contrive.

Veselimo se vašega obiska.

Obiščite nas na sejmu TechExpo v Celju

Na mednarodnem tehnološkem sejmu TecgExpo v Celju se predstavlja tudi naše podjetje. Sejem traja od 18.-21. aprila 2018.

Najdete nas v hali L, razstavni prostor št. 18, hala kjer so prisotna sorodna podjetja iz energetike in avtomatike. Razstavljali in predstavili vam bomo svoje uspešno izvedene projekte in opremo, ki ji zaupamo.

Preberi več

Ste že pipravljeni na Industrijski IoT (IIoT) ?

Industrija se spreminja. Vse bolj postaja digitalna in povezana. Četrta industrijska revolucija se je začela. Prinaša nam določena tveganja in številne možnosti. Internet of Things (IoT) se je dotaknil industrijskega sveta in nastal je "Industrial Internet of Things" (IIoT).

Preberi več

CASA BEL MORETTO

Starejši hotel Barbara, ki je spadal kot del hotelske verige Remisens Premium, se je v letu 2017 v popolnosti prenovil. Ob prenovi so mu lastniki spremenili ime, in se imenje Casa Bel Moretto, Depandansa. Razpolaga s 71 prostornimi sobami in kopalnicami, ki ustvarjajo občutek vrhunskega udobja, pri čemer se preprostost in decentnost kombinirata s šarmom komforta in sproščenosti.

Preberi več

HOTEL CLIFF

Družbi Belveder Hotels je uspešno zaključila investicijo v izgradnjo povsem novega hotela, ki so ga postavili na odlični lokaciji nad Izolo. Ker je postavljen nad klifom, so ga lastniki tudi tako poimenovali, Hotel Cliff, ki šteje 16 Deluxe sob, eno Suito ter en Exclusive Apartma.

Preberi več

HOTEL METROPOL

Da je skrb za gosta in udobja ključnega pomena, se zavedajo v tudi hotelski verigi Remisens Premium, zato nenehno posodabljajo svoje nastanitvene kapacitete. V letošnjem letu so v svojem Hotelu Metropol v Portorožu, prenovili del sobne opreme in celotno restavracijo.

Preberi več

ŠKOCJANSKI ZATOK – Center za opazovalce

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, ki upravlja z naravnim rezervatom Škocjanski zatok, je v preteklem letu zaključilo investicijo v gradnjo objektov v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok. Cilj investicije je bila ureditev in delovanje za javnost odprtega naravnega rezervata, s čimer se obiskovalcem omogoča spoznavanje in doživljanje narave ter izobraževanje.

Preberi več