AKCIJA MOXA - klikni

Nudimo tehnično podporo in prodajo komunikacijske opreme MOXA za področje Slovenije in Hrvaške.

Moxa je vodilno svetovno podjetje, ki ponuja celoten spekter kakovostnih izdelkov za industrijsko omreženje, računalništvo in avtomatizacijo.

Moxino opremo  poleg zanesljivosti odlikuje tudi robustnost, ki omogoča delovanje v najzahtevnejših pogojih v industrijskem okolju, delovanje pri ekstremnih temperaturah ter odpornost na šoke in vibracije.

EDS-G508E/G512E/G516E Series
8G/12G/16G-port full Gigabit managed Ethernet switches

 

Družina EDS-G500E je opremljena z 8 ali 12 ali 16 priključki Gigabit Ethernet in do 4 optičnimi priključki ter je idealna za nadgradnjo obstoječega omrežja na Gigabit, oz. za ustvarjanje novega gigabitnega omrežja.

 

Protokoli za redundanco Turbo Ring, Turbo Chain, RSTP / STP, MSTP povečujejo zanesljivost hrbteničnega omrežja. Ta družina je bila zasnovana za aplikacije, kjer je zanesljivost ključnega pomena, kot so: obdelava in prenos slik, nadzor procesov, Intelligent Traffic Systems in sistemi DCS, kjer lahko sistem izkoristi prilagodljivo hrbtenično omrežje.

 

EDR-810 Series

Ind. Multiport Secure Router + Firewall/NAT/VPN

Družina EDR-810 je Secure Router Multiport s Firewall/NAT/VPN in funkcijami Switch Layer 2. Idealen za aplikacije daljinskega upravljanja in zasnove preko virtualne elektronske varnosti, kot so: infrastruktura za nego voda, sistemi DCS in aplikacije Gas & Oil in v industriji za sisteme PLC/SCADA. L’EDS-810 vključuje naslednje funkcije: Firewall/NAT, VPN, IPSec (IP Security). "WAN routing Quick Setting" omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vrat WAN in LAN, izdelava funkcije routing v 4 korakih. Poleg tega "Quick Automation Profile” omogoča preprost način za konfiguracijo filtriranja firewall (požarni zid) s standardnimi protokoli v avtomatizaciji, ko so: EtherNet/IP, Modbus/TCP, EtherCAT, FOUNDATION Fieldbus in PROFINET. Na voljo so v delovnem območju temperature od -10°C do + 60°C, oziroma opcijsko tudi od -40 do + 75°C.

MGate 4101-MB Series
1-port Modbus RTU/ASCII to PROFIBUS slave gateways

Ta gateway omogoča komunikacijo med PLC PROFIBUS (kot na primer PLC Siemens S400 in S300) in napravami Modbus. Vsi modeli imajo robustno kovinsko ohišje, nudijo dodatno optično zaščito in so namenjeni za montažo na DIN letev. S pripomočkom QuickLink je možno enostavno konfigurirati funkcionalnosti prehoda v le nekaj minutah, zaznavati pasivne Modbus zahteve preko funkcije Autolearning in določanje map I/O s pomočjo funkcije Auto- Mapping. Čas integracije Modbus-PROFIBUS se zato drastično zmanjša v primerjavi s konvencionalnimi preslikavami I/O, ki pogosto zahtevajo celoten dan. Poleg tega je integriran monitoring sposoben vzdrževati komunikacijski dnevnik paketov Modbus, ki pomaga pri odpravljanje težav.

ioLogik W5300 Series
Smart cellular remote I/O with Click & Go Logic

Družina Remote Terminal Unit ioLogik W5300 združuje modem za mobilni prenos podatkov, data logger in krmilnik I/O v robustnem ohišju za montažo na DIN letev. S to napravo vam bo prihranjeno delo za integracijo naprav različnih proizvajalcev. Vmesnik za mobilni prenos je tipa quad-band GSM/GPRS/EDGE. Registracija podatkov se shranjuje na SD kartico (največ 32 GB). Obstaja več načinov za oddaljen dostop do pridobljenih podatkov, kot so FTP, e-pošta ali prek Moxa DA-Center ™. Ta RTU je prav tako programljiv krmilnik z intuitivnim in ekskluzivnim programskim jezikom Click & Go ™ in zato omogoča prosto programiranje. Delovna temperatura je od -30°C do + 70 °C, kar omogoča njegovo uporabo kot daljinski nadzor in alarmiranje na nepredvidenih mestih in v težkih okoljskih razmerah.