PN METEO

Modul ima funkcijo meteorološke postaje, ki znotraj ene naprave združuje senzor svetlobe, senzor vetra in senzor dežja.

PN PASS

Modul PN PASS je namenjen kontroli dostopa s pomočjo identifikacijskih kartic, ki delujejo na osnovi transponder tehnologije večjih razdalj.

PN DIM1

Modul za neposredno regulacijo intenzivnosti razsvetljave s funkcijo "dimmer" in integriranim filtrom proti motnjam omrežja. Referenčna napetost izhoda je neodvisna od napetosti sistema PICnet.

PN TAI

Modul je vmesnik za protivlomne centrale model TECNOALARM TP16/256. S pomočjo vmesnika postane protivlomna centrala del sistema PICnet, kar pomeni popolno integracijo sistema inteligentne inštalacije s sistemom varovanja.

PN GSM

Modul - GSM modem omogoča, da s sistemom PICnet vzpostavimo komunikacijo na daljavo, preko GSM telefonskega omrežja. Sistem lahko pošilja in javlja alarme v obliki SMS sporočila, E-mail-a ali fax-a.

PN SMS

Integriran GSM modul omogoča, da na daljavo enostavno in neodvisno upravljamo manjše in samostojne objekte. Modul vključuje štiri vhode, dva relejna izhoda in analogni vhod za NTC temperaturno tipalo.

PN NTC

Modul je temperaturno tipalo tipa NTC za module PN DIGITERM, PN CLIMA, itd.

ZASLONI NA DOTIK

Uporabniški vmesniki - prikazovalniki občutljivi na dotik. Monokromatski ali barvni LCD ekran z aktivno ali pasivno matrico z ali brez video vhoda. Dobavljivi so tudi vgradni PC-ji različnih velikosti in tehničnih lastnosti.

PN USB

Pretvornik RS232/USB nam omogoča povezavo master modula PN MAS z nadzornim PC-jem.

PN CLK

Modul je sprejemnik kodiranega urnega signala DCF77.

PN PRETVORNIK

Komunikacijski pretvornik RS232-TCP/IP omogoča povezavo enega ali več master modulov v Ethernet mrežo ter oddaljen nadzor celotnega sistema z uporabo PC-ja.

BUS KABEL

Pri večjih in kompleksnih sistemih je potrebno zagotoviti velike hitrosti prenosa podatkov, zato je priporočljivo uporabljati namenski BUS KABEL. Kabel je sestavljen iz prepletenih komunikacijskih in napajalnih vodnikov.

BADGE KARTICE

Badge kartice, ki jih berejo transponder čitalci, so iz belega PVC materiala standardnega ISO formata. Na posebno željo so dobavljive tudi potiskane kartice z logotipom ali grafično podobo kupca. Badge je dobavljiv tudi v obliki zapestnice ali obeska..

PASS KARTICA

Aktivna kartica za transponder čitalec PASS TAG. Kartica ima vgrajeno baterijo avtonomije pet let. Dobavljiva tudi v obliki zapestnice (PASS TAG-B) za aplikacije, kjer se zaradi posebnosti nekaterih okolij (razni domovi, bolnice, ipd.) želi nadzirati in omejiti gibanje oseb, znotraj predvidenih površin (dvorišča, parki, ipd.).

NAPAJALNIKI

Stikalni napajalniki AC/DC v ohišju modularne dimenzije za montažo na DIN letev ali hrbtišče elektro omarice. Napajalniki imajo prenapetostno zaščito, zaščito proti pregrevanju in zaščito proti kratkemu stiku.

HOTEL MANAGER

Hotel Manager je programsko orodje, ki omogoča upravljanje in nadzor hotelskih objektov s spomočjo distribuiranega sistema PICnet.

BADGE MANAGER

Badge Manager je opcijski modul (software) programskega orodja PN LINK PRO, namenjen kontroli dostopa in prisotnosti v objektu z največ 32 ločenimi območji (area).

PN LINK

Opcijski software PN LINK PRO je programsko orodje namenjeno aplikacijam, kjer je nadzor in upravljanje sistema prepuščeno nekvalificiranemu osebju.

PN VIEW

Opcijski software PN VIEW je SCADA programsko orodje za najzahtevneše aplikacije, kjer želimo popolni nadzor sistema vključujoč analize v realnem času ali z zamikom glede na čas zajema podatkov.

PN SIMPLY

Programsko orodje SIMPLY dopušča in omogoča programiranje sistema PICnet začetnikom in vsem tistim, ki ne poznajo programske kode in pravil programiranja krmilne enote PN MAS.